Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugrás az oldal lábrészéhez
Aktuális szám
Archívum
Folyóirat
A folyóiratról
Szerkesztőség
Publikációs etikai szabályzat
Adatkezelés
Kapcsolat
Szerzőinknek
Keresés
Keresés
Keresés
Belépés
Főoldal
/
Archívum
/
Évf. 5 (2023): Biztonságtudományi Szemle / Élelmiszer-biztonság Különszám
Megjelent:
2023-12-22
Teljes szám
Borító
Biztonságtudományi Szemle .
Impresszum
Biztonságtudományi Szemle .
I-X.
Teljes szám - 2023. V. évf. Élelmiszer-biztonság (1.) Különszám
Biztonságtudományi Szemle .
I-X., 1-117.
Szerkesztői előszó
Diána Bánáti
1-4
PDF
Általánosságban az élelmiszer-biztonsági rendszerekről
Anita Vidács
5-21
PDF
Élelmiszer-biztonsági kockázatelemzés – növényvédőszer-maradékok
Árpád Ambrus, Júlia Szenczi-Cseh
23-42
PDF
Mesterséges nanoanyagok az élelmiszeriparban
Andrea Rónavári, Gábor Kozma, Zoltán Kónya
43-53
PDF
Akrilamid az élelmiszerekben
Tamás Szigeti, Diána Bánáti
55-76
PDF
Biztonságosak-e az új élelmiszerek?
Anita Maczó, Annamária Nikolett Kiss
77-85
PDF
Élelmiszer ellátási és ellátási láncok helyzete a pandémia után
Virág Szalánczi-Orbán
87-94
PDF
Az élelmiszerlánc védelmének felsőoktatási aspektusai
Éva Szendrő
95-107
PDF
Az ivóvíz biztonságát fenyegető, főbb veszélyforrások napjainkban
Dóra Szepesi-Bencsik
109-117
PDF
Aktuális szám
Open Journal Systems
Nyelv
English
Magyar
Kézirat benyújtása
Információ
Olvasóknak
Szerzőknek
Könyvtárosoknak